Samanta Foks držala pauka u ustima

0

Kad se pojavila privlačila je pažnju golim grudima, a ovaj put je šokirala javnost izazovima koje svakodnevno ispunjava u rijaliti šouu, i to mnogo bolje od mnogih muškaraca.

 

Tako je recimo 30 sekundi u ustima držala velikog vodenog pauka i glavu u posudi ispunjenoj rakovima i crvima.

 

"Jako se bojim. Želim da dođem do onog nivoa kada ću reći da me više ničega nije strah", rekla je pevačica koja se proslavila nakon što se kao 17- ogodišnjakinja pojavila obnažena na čuvenoj "3. stranici" britanskog tabloida "San".

 

 

Iako su uz nju i brojne druge "zvezde", poput starlete Džordan, sa kojima će da deli sve doživljaje tronedeljnog boravka u divljini, Samanta je već osvojila glasove obožavalaca svojim hrabrim i nimalo lakim poduhvatima.

 

Samanta je do sada, kako prenose britanski mediji, već plivala uz ajkule, jahala na konju kroz duboku reku, skakala padobranom i, verovatno najgore od svega, pojela odvratnog ogromnog pauka.

 

Ipak, uprkos svojoj ambicioznosti i hrabrosti, Samanta će najviše glasova skupiti svojim najjačim adutom.

 

Iako u godinama, nekadašnja seks bomba i dalje ima telo na kojem mogu da joj pozavide brojne "konkurentkinje" i lepotice.

 

Samanta je, skinuvši se u kupaći kostim, izazvala uzdahe muških takmičara, ali i brojnih gledalaca kojima je odmah postala najveći favorit šoua.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here