Foto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Srpski košarkaš i igrač Denvera Nikola Jokić prvi je kandidat za MVP priznanje u regularnom delu sezone, pošto od početka takmičenja igra na neverovatnom nivou.

Jokić je u meču sa San Antonio sparsima upisao novi tripl-dabl.

– Stvarno ne znam šta da kažem. Samo radim svoj posao i ono za šta sam plaćen, pokušavam da to radim na najbolji mogući način. Ljudi valjda primećuju nešto – rekao je Jokić.

Nagetsi su protiv “mamuza” prokockali veliku prednost i malo je nedostajalo da budu kažnjeni.

– Jedna utakmica u kojoj smo mogli da imamo mnogo lakšu i mirniju završnicu. Vratili su se u utakmicu par puta, što zbog nas, što zbog njih. Imali smo mnogo grešaka, izgubljenih lopti… Mislim da svi moramo biti malo fokusiraniji i, kada je gusto i kada nam treba koš, moramo biti svi za jednog – dodao je on.

Denver očekuju dueli protiv Bostona i Golden Stejta.

– Za nas stvarno ne postoji nijedna laka utakmica, pošto čim tako uđemo u meč, mi gubimo 20 ili 30 razlike. Za mene ne postoji nijedna laka utakmica, nikada ne potcenjujem protivnika, koji god bio na tabeli. Dolazi nam Boston od kojeg smo izgubili u gostima pre nekih mesec dana, a onda putujemo na meč sa Golden Stejtom koji je uvek opasan i nezgodan. Videćemo šta će to doneti – istakao je Jokić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here