Francuska teniserka i osvajačica Vimbldona, Marion Bartoli, sigurna je da će se Rodžer Federer vratiti u najboljem mogućem svetlu uz konstataciju da jeste izgubio jedan rekord od Novaka Đokovića, kao i to, da će uspeti da zaustavi nalet Srbina. 

– Rodžer je već izgubio rekord po najviše provedenih nedelja na mestu broj jedan na ATP listi od Novaka Đokovića, ali ne mislim da će izgubiti sve ranije stečene rekorde. Već je učinio dosta. Federer nije pravio loše poteze u karijeri – rekla je Bartoli.

Ona je navela da očekuje povratak Švajcarca na šljaci i da za to ima potvrdu iz Dubaija gde je Federer trenirao jedno vreme punom parom.

– Živim u Dubaiju i znam da je ovde mnogo toplo. Ako mesec dana trenirate napolju, jasno je da možete da odradite lako ostatak sezone. Na šljaci, potrebna vam je velika količina energije i snage za duge poene i mečeve. Šljaka će biti perfektan način da vrati svoje mišiće u pogon. Treninzi i vreme u Dubaiju će mu pomoći u budućim okršajima – zaključila je Bartoli.

1 COMMENT

  1. -г-ђо, нема он само лакшу повреду и има само 20-так година,….тако да, вратиће се он на прво место АТП у неком другом животу, као тениска лоптица

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here