Sandžaklije na korak do čelne pozicije

0

Egzekutor: Mirsen Mehmedović je oba puta bio siguran sa bele tačke
 

Naša ekipa ponovo ne može da igra u Nidu, već je meč sa FC Korumspor morala da odigra na terenu Bonamesa, koji će kako stvari stoje, biti njihov "domaći" teren narednih nekoliko kola. Neizvesnost oko terena nije uticala na učinak Sandžaka. Tim i dalje prikazuje dobru igru i pohod ka vrhu tabele se nastavlja.

Prvo poluvreme je proteklo u nadmoćnijoj igri domaćina, Korumspor je delovao više kao sparing partner, a manje kao ekipa koja bi mogla da dođe do nekog boda u gostima. I pored dobrih kombinacija i igre na prvu loptu, do vodećeg pogotka, u 43. minutu, došlo se iz penala pošto je Dženan Sabotić oboren u kaznenom prostoru.

 

KRAJSOBER LIGA -SV FC Sandžak – Korumspor 3:1 (1:1)

 

FRANKFURT,  Stadion: Bonames. Gledalaca: 100. Strelci: Mirsen Mehmedović u 43. i 55. i Admir Džanović u 88. minutu. Žuti kartoni: H. Sejdović u 73. i Sabotić u 81. minutu.

SANDŽAK: Nurković, Aginčić, H. Sejdović (Z. Sejdović), Izberović, M. Sejdović, Ionut, Mehmedović, Ličina, Sabotić (Kujević), A. Džanović, Ziljkić.
Pozicija na tabeli: 4. Sandžak 17 9 3 5 46:30 30

 

Siguran sa bele tačke bio je Mirsen Mehmedović. Gosti su uspeli da iznude jedanaesterac posle jednog od retkih prelaska na polovinu Sandžaka, dva minuta kasnije i na pauzu odu sa nadom da će se u drugom poluvremenu desiti čudo.
Da do toga neće doći bilo je jasno već u 55. minutu, kada je Admir Džanović nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru Korumspora. Egzekutor je ponovo bio Mirsen Mehmedović, čiji je udarac očešao stativu i potvrdio njegovu hladnokrvnost kod izvođenja najstrože kazne.

Do kraja utakmice je odbrana funkcionisala besprekorno, pa je bilo samo pitanje vremena kada će mreža gostiju opet da se zatrese. Dobra igra krunisana je trećim pogotkom u 88. minutu. Dodavanje Dženana Sabotića i Admira Džanovića bilo je previše za odbranu gostiju, pa se Admir gotovo ušetao sa loptom u gol-rivala.
Trijumf protiv Korumspora je Sandžak približio na samo dva boda od prvog mesta Krajsober lige Frankfurt.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here