Sandžakliju Nevzada iskasapio Albanac s Kosova

0

Policija traga za Pajazitom Hasanijem (39), zvanim Džiti, osumnjičenog za svirepo ubistvo oca dvoje male dece Prijepoljca Nevzada Gojaka (37), iz Frankfurta
 

Kao su "Vesti" već pisale, ubistvo se dogodilo na stepenicima u Berliner štrase, u strogom centru Ofenbaha, kod Frankfurta.

O detaljima koji su prethodili svađi, tuči, a potom i kasapljenju nožem, policija još nije objavila više detalja, ali su "Vesti" iz nezvaničnih i pouzdanih izvora, saznale šta se događalo tog kobnog 5. aprila u ranu zoru.

Prema tim izvorima, Nevzad Gojak, koga su bliski prijatelji zvali Neki, sa društvom je

Bekstvo mercedesom

Policija je sapštila da je osumnjičeni Pajazit Hasani možda u begu svojim vozilom marke mercedes CLS crne boje i tablicama Ofenbaha. Oni koji su u prilici da pomognu istrazi mogu da se jave na telefon (++49) 069 80 98 1234.

sedeo u jednoj od mnogobrojnih kafana i diskoteka u tom delu Ofenbaha. Iz zvučnika je dopirala naša muzika, a jedna od devojaka koja je sa njim bila u društvu, ponesena pesmom koja je pogodila u živac, namerno je bacila čašu koja se razbila pored susednog stola za kojim je sedela grupa Albanaca rodom iz pokrajine Kosovo.

Devojka je tada otišla do Albanaca i izvinila se zbog incidenta. Izvinjenje je, kako se činilo u prvi mah, bilo prihvaćeno. Međutim, tokom večeri razmenjene su optužbe i dobacivanja i dva društva za susednim stolovima, a prepirka je uskoro prerasla u tuču koja se nastavila na ulici.

Svedoci su kasnije ispričali da su videli čoveka, a sada se zna da je to bio Pajazit Hasani, kako udara Nevzada Gojaka po licu i telu, a ni to mu nije bilo dovoljno, pa je potegao nož i nekoliko puta zario sečivo u grudi i stomak žrtve koja se okrvavljena srušila na stepenice na kojim se okršaj odigrao. Ubica se potom dao u beg.
Brojni svedoci pozvali su Hitnu pomoć i policiju, ali za Nevzada Gojaka bilo je kasno jer je preminuo već na licu mesta. Policija je za osumnjičenim raspisala nagradu i oni koji pomognu njegovom privođenju pravdi mogu da računaju na nagradu od 5.000 evra.

 

Hleb zarađivao na građevini

Kako smo saznali, pokojni Nevzad Gojak bio je miran čovek i radnik i nije nikada bio u sukobu sa zakonom. Hleb je u Frankfurtu, gde je stigao krajem 90-ih godina iz rodnog Prijepolja, zarađivao kao građevinski radnik, a iza sebe je osim dvoje male dece ostavio i suprugu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here