Sane prvi stigao u nemački tabor – s ruksakom od 18.000 evra (VIDEO)

0

Tamošnjim medijima pažnju privuklo to kako se obukao 23-godišnji krilni napadač reprezentacije, as engleskog prvaka Mančester sitija, pa su izračunali i koliko to košta.

 

Leroj Sane biće jedna od glavnih pretnji našoj odbrani u prijateljskom susretu u Volfzburgu u sredu (20.45 časova), a u nedelju i uzdanica protiv Holanđana na Ajaksovom stadionu “Johan Krojf” u Amsterdamu u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dogodine. U boravište nemačke reprezentacije stigao je prvi. Kada je izašao iz vozila ispred hotela, pažnju je privukao kao da je rok-zvezda, recimo Prins, a ne fudbaler.

Domaći mediji, u prvom redu oni kojima je težnja posla i život sportskih asova mimo terena, odmah su se dali da izračunaju koliko košta sve to u čemu se Sane, nekadašnji igrač Šalkea, pojavio na okupljanju nacionalnog tima. Uvidom u cenovnik poznatih svetskih brendova, došli su do saznanja da je Leroj na sebe odenuo 25.000 evra, a da je najviše poneo na leđima. Njegov ranac marke “Luj Viton” vredi 18.000 evra. Sitnica za igrača koga je Siti u leto 2016. platio pedeset i po miliona, a sada mu je tržišna vrednost i udvostručena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here