Nakon što su Jovana Tomić Matora i Bane Čolak izvukli papiriće sa imenima Sanje Stanković i Sava Perovića, Veliki šef je poslao pismo u kojima je zadrugarima otkrio šta je misteriozni izazov o kome su ranije brujali.

U nedelju će biti organizovana svadba po starim običajima, a Sanja i Savo će biti mlada i mladoženja. Zadrugari su dobili zadatak da odaberu ukućane koji će im pomoći u tome da sve prođe u najboljem redu.

Sanjini roditelji biće Ljuba Pantović i Toma Panić. Sanja je za svoju kumu odabrala Anu Korać, a za sestru i brata Minu Vrbaški i Davida Dragojevića.

Lepi Mića će biti stari svat na svadbi, dok su zadrugari bili nesložni oko toga ko će biti matičar. Naime, neki su želeli da to bude Zorica Marković, drugi Zlata Đurković, pa je Mića sazvao glasanje, a većina je odabrala Zlatu. Mnogi su primetili da se Zorica naljutila što nije odabrana, iako je ona poricala da je to razlog.

Savo je za svog kuma odabrao Aleksu Savića, a za roditelje su prvobitno odabrani Miki Đuričić i Suzana Perović, ali je Savo zamolio Marka Miljkovića da mu bude otac, na šta je on pristao. Perović je zamolio Zoricu da mu ona bude majka, ali je ona odbila, a zadrugari su posumnjali da je to zbog toga što je nisu izglasali za matičara. Na kraju će njegova majka biti Luna Đogani. Matora i Bane će biti zaduženi da organizuju momačko i devojačko veče Sanji i Savu. Branislav Radonić Brendon se pobunio što je svadba u nedelju, jer je tada njegov rođendan.

Ko se ponudio da spremi hranu i sašije venčanicu, kao i da pomogne u pripremi venčanja, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime