EPA-EFE/Giorgio Benvenuti
Siniša Mihajlović

Sanjao sam svoju sahranu, nekoliko puta, to je veoma čudan osećaj, ali sve sam povezivao sa hrabrošću i velikom željom da se boriš, izjavio je čuveni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović.

Mihajlović je u intervjuu za italijanski “Skaj Sport” ponovo govorio o svemu kroz šta je prolazio tokom borbe protiv leukemije, jakim emocijama, željom za životom, a posebno suzama.

– Praktično sam rođen dva puta, prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije, 29. oktobra 2019. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da pokazujem emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude – rekao je proslavljeni srpski igrač i trener.

– Pre toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudima – rekao je Mihajlović.

On je otkrio i koja mu je utakmica najvažnija u karijeri.

– Tu nema dileme, najbitnije je osvajanje Kupa šampiona sa mojim omiljenim klubom, Crvenom zvezdom, u Bariju 1991. Ta pobeda ne može da se poredi ni sa jednom drugom – istakao je Mihajlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here