Sandra Mihaljević
Frajle i Željko Bebek

Novosadski ženski sastav Frajle i Željko Bebek izvode duetsku pesmu “Žuta ruža”, za koju je snimljen i video spot, iza kojeg stoje reditelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Popularne Frajle ne kriju oduševljenje zbog saradnje sa čuvenim pevačem i muzičarem.
– Velika nam je čast što je deo naseg najnovijeg albuma “Obraduj me” i što smo zajedno dali neko novo ruho pesmi “Žuta ruža”. Ta pesma je deo nas, deo našeg podneblja, bar smo je mi usvojile i prisvojile. Uz ovu pesmu smo postali prijatelji sa Željkom i njegovom porodicom i to je najznačajnije što nam je ova saradnja donela – rekle su Frajle, koje su tokom leta nastupale širom regiona.
One su dodale i da snimanje spotova i nije baš omiljeno kod pevača, ali se trude da rad na ekranizaciji pesama uvek bude zanimljiv i neobičan.
– Uvek biramo drugačije i nove lokacije. Spot je sniman na Petrovaradinskoj tvrđavi i na Salašu 137. Mislimo da smo kroz spot preneli tu emociju koju pesma nosi, tu širinu koju nosi ravnica. Verujemo da će se publici svideti – zaključile su Frajle.
Na koncertima koje će Frajle održati širom regiona, “Žuta ruža” biće neizostavni deo repertoara. Da podsetimo, “Žuta ruža” Željka Bebeka izašla je pre tačno 20 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here