Finiks Sansi bili su bolji od Memfis Grizlisa 114:105, a ulogu u meču imali su hrvatski internacionalac Dario Šarić i reprezentativac Srbije ruki Marko Gudurić.

Prošle sezone to je bio derbi začelja, a ove, makar na početku, Finiks deluje veoma ozbiljno. To je pokazao i u Memfisu gde je slavio 114:105. Bilo je šest dvocifrenih igrača, a najviše je postigao Devin Buker – 20 poena. Među dvocifrenima nije bio Dario Šarić, a meč je završio učinkom devet poena, sedam skokova i po jedna asistencija, ukradena lopta i blokada. Na drugoj strani Džeja Morant bio je najefikasniji sa 24 poena, dok je Marko Gudurić zabeležio dva poena (1/3 šut iz igre, 0/1 za tri), osam skokova i dve asistencije. Finiks ima skor 4-2, a Memfis 1-5.

Milvoki je u reprizi finala Istoka dočekao Toronto. Iskoristio ga je 115:105 i došao do skora 4-2, koliki ima i Toronto. Kod Baksa Janis Adetokumpo je postigao 36 poena, 15 skokova i osam asistencija. Na drugoj strani Kajl Lauri brojao do 36.

Ne zna se šta je gore po navijače Golden Stejt Voriorsa. Da li silni kadrovski problemi ili serija poraza. Poslednji je zabeležen od Šarlota 93:87. Kod pobednika Dvejn Frejzer je bio najefikasniji sa 25 poena. Kod Ratnika Erik Paskal je bio najefikasniji sa istim učinkom.

Ostali rezultati: Vašington – Minesota 109:131, Portland – Filadelfija 128:129.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here