Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio je navijačima Crvene zvezda na transparentu kojim su mu odali poštovanje.

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio je navijačima Crvene zvezda na transparentu kojim su mu odali poštovanje.

“U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima! Saša Ilić, živeli”, bilo je istaknuto sinoć bilo na severnoj tribini stadiona “Rajko Mitić” na 160. derbiju dva gradska rivala.

– To mi je određeni dokaz da sam sve ove godine koje sam proveo u Partizanu bio izuzetno koretan prema navijacvima Crvene zvezde. To je jedno veliko poštovanje prema meni. Zahvaljujem mi se na tome. Ja nisam osoba koja voli da provocira, sem u određenim situacijama na terenu. Lep gest – rekao je Ilić novinarima posle meča.

Ilić je igrač s najviše nastupa u istoriji Partizana, a sinoć je odigrao poslednji večiti derbi u karijeri u kojem je poražen od Crvene zvezde 2:1.

– Sada nisam specijalno raspoložen s obzirom da smo izgubili utakmicu. Meni je ovo poslednji derbi kao igraču, ali se neslavno završava, šta cemo… – kazao je ilić.

Ilić je u 80. minutu zamenio Danila Pantića i učestvovao u akciji za penal Partizana.

Izvor:
Vestionline, Tanjug

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here