Saša Ilić uzalud obijao pragove

0

Fudbaleri Partizana u utorak predveče nisu želeli da treniraju, iskazujući tako javni protest zbog toga što i dalje nisu dobili plate.
Kapiten Saša Ilić tokom dana čak tri puta je dolazio na stadion, verovatno zato da bi dobio bar neka sigurna obećanja o tome kada će igrači biti isplaćeni, ali izgleda da nije bilo tako jasnih garancija.
Da se u Partizanu nešto dešava, svedoči i to što su novinari dobili obaveštenje iz kluba da će trening zakazan u sredu u 10.00 biti otvoren za javnost. Međutim, tokom dana je stiglo drugo obaveštenje da je to otkazano, bez obrazloženja.
O nezadovoljstvu igrača priča se već izvesno vreme. Bilo je informacija da su poručili upravi da neće igrati najpre utakmicu protiv Voždovca, a potom i protiv niškog Radničkog, koja je zakazana za subotu u drugom kolu Superlige.
Predsednik Partizana Dragan Đurić je u više navrata rekao da će igrači biti isplaćeni i da je bilo predviđeno da se održi sastanak posle utakmice sa Ludogorecom u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
On je u ponedeljak rekao i da je u klubu mala kriza "ako se to uopšte može nazvati krizom", ali i da je Partizan i dalje u najboljoj finansijskoj situaciji u Srbiji i da ima "najbolje ugovore" (sa fudbalerima). U utorak i sredu pre podne, međutim, nije bio dostupan, već je samo izjavio "da je na putu i da trenutno nije u zemlji".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here