Printscreen
Saša Kovačević

Pevač Saša Kovačević duže vreme uživa u vezi sa devojkom Zoranom, ali o privatnom životu retko govori, ali je sada napravio izuzetak.

– Pa, što kažu, “ne bih ja tu ništa dirao”. Zorana zna da je vrlo posebna žena u mom životu i to se nikada neće promeniti. Bez obzira na to šta život sutra može da donese, neke ljude zauvek čuvate u najlepšem delu svog srca.

Na pitanje kada će se oženiti, Saša je odgovorio:

– Sve u svoje vreme, ali svestan sam da ljude to zanima. Važno mi je da uživam u ovoj vezi, da ona napreduje, a jednog dana doći će na red i ženidba.

Kako je rekao, uvek mu je ljubav bila prioritet i ističe da želi da zasnuje porodicu.

– Da budem iskren, ne znam šta je tu prava formula uspeha, ali to tako nikada nisam ni gledao. Uvek sam želeo da se ostvarim u ljubavi, želja mi je da zasnujem i porodicu, drago mi je što sam u tom smislu na dobrom putu. Lepi trenuci s pravim ljudima mnogo su važniji od toga šta je dobro za posao. Mogao sam i da prikrivam svoju vezu, prvih šest meseci tako i jeste bilo, ali nikada to nisam namerno radio – kaže Kovačević.

Mnogi se takođe pitaju kada će se ostvariti kao otac, a evo šta on kaže o tome.

– Zaista se tako i osećam. Ona, naravno, ima svog oca i to je važno napomenuti, ali drago mi je što sam deo njenog života i što se tako lepo slažemo. Što se tiče mog deteta, ostvariću se, nadam se, uskoro i s te strane. Mi muškarci malo “zabušavamo”, stalno mislimo da je još rano i da ima vremena. Dosta kasnije sazrevamo od žena, imamo genetski kod koji nam pravi te oscilacije, ali moram priznati da verovatno i jesam spreman za taj životni korak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here