Instagram/sasamatic
Saša Matić

Saša Matić posle dve i po godine od duetske pesme “Ko si ti”, koju je snimio sa Aleksandrom Prijović, otkriva zbog čega je hteo baš s njom, a ne sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Natašom Bekvalac s kojima se i privatno druži.

Nakon dve i po godine otkako je objavljena duetska pesma “Ko si ti”, koju su snimili Aleksandra Prijović i Saša Matić, folker po prvi put otkriva koje su njegove kolegnice bile u opticaju. Naime, pevač ističe da se između njega i njegovih saradnika polemisalo da se duet prvo ponudi Svetlani Ceci Ražnatović ili Nataši Bekvalac. Međutim, on je insistirao da to bude snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića jer su se njene vokalne sposobnosti i energija uklapale u projekat.

– Pa tu su u opticaju bile i Ceca i još par kolegnica. Ali, nekako smo se na kraju se složili svi da je upravo Aleksandra vokal koji odgovara tonalitetu i celokupnoj postavci pesme. Odnosno, ja sam bio navjviše inicijator da to bude ona i to je bio pravi pogodak. Kompozitor je predlagao čak da to bude Nataša Bekvalac, čak i još nekih imena je bilo u kombinaciji. Ali, ja sam na kraju rekao: “Ili Aleksandra ili čekamo neki bolji trenutak ko to može biti. Ipak se ispostavilo da je Aleksndra bila pravi pogodak -, rekao je Saša.

Budući da je Saša zbog koronavirusa izgubio nekoliko prijatelja i saradnika, on tvrdi da bi potpisao papir da ne peva narednik pet godina, samo da više nema žrtava.

– Ništa manje i ništa više korona nije uticala nego u odnosu na druge kolege. Ja vam kažem samo da smo mi živi i zdravi i da bude do kraja što manje žrtava pa ćemo sve ostalo lako. Biće i para, i hitova, i koncerata, samo nas jednog dana neće biti. Ja bih pristao da potpišem sada da ne pevam pet godina samo da nema ovih žrtava kojih je bilo i da nisam izgubio toliko dragih prijatelja koliko sam ih izgubio do sad – kazao je folker i dodao da je prinuđen da pomeri proslavu povodom dve decenije postojanja na muzičkoj sceni.

– Imao sam keca u rukavu dok nije počelo ovo sve. Videćemo šta će biti, rano je o tome pričati. Ne bi bilo rano da situacija nije kakva jeste, ali od Nove godine ću znati malo opširnije o tome – rekao je Matić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here