ATA IMAGES
Saša Popović

Suzana Jovanović i Saša Popović, kako pišu domaći mediji, spremni su za novo poglavlje u životu. Reč je naravno o pokretanju novog biznisa, nakon što su pre nekoliko meseci prodali svoje deonice “Granda”.

– Kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u delu gde je njihoba porodična vila – priča izvor i dodaje:

– Grade se luksuzni stanovi od 100 kvadrata sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju manje stanove, čak i garsonjere. Vode se devizom da imaju ponudu za svačiji džep, a isto tako ne manjkaju na kvalitetu.

– Kako sam načuo jednu zgradu su već rasprodali, tačnije uzeti su svi stanovi dok su još u izgradnji, jer je tako malo povoljnija cena, a i Sale svim kupcima izlazi u susret jer razume da su vremena teška – priča izvor i dodaje da se i Suzana pridružila suprugu u novom porodičnom biznisu.- Suzana se bacila na prodaju, to je njen deo posla, a i Sale uživa – zaključuje izvor dodajući da Saša Popović nikako ne može biti klasičan penzioner, zbog čega se i okrenuo novom poslu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here