Saša Popović traži da Prva udalji Mariju iz žirija

0

Ceo haos nastao je posle poslednje epizode TLZP-a. Evo zbog čega:

screenshot facebook.com
Evo šta je Marija napisala

 

Marija Mihajlović je tokom emitovanja poslednjeg izdanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" na svom Facebook profilu kritikovala Prvu televiziju i Grand produkciju.

Ona je napisala kako se Bane Mojićević, inače pevač Granda, u ovom šou favorizuje, a da se njeni komentari "seku" u monaži, kako bi se tokom emitovanja čuli samo hvalospevi ovom pevaču.

Marija je obećala da će Bane sigurno od nje dobiti najmanji broj poena i da to ne shvati lično, jer ne želi da drugi takmičari, koji se takođe jako trude i "ginu" da spreme nastupe, ne budu ispoštovani, jer Mojićevićevi mentori utiču na produkciju.

Iako je Marija obrisala ovaj deo komentara, u nastavku prepiske na njenom Facebook profilu, može se videti kako se žali na to što su joj "svaki komentar isekli".

"Ono što me je posebno pogodilo je to što su isekli komentar nakon Kebinog nastupa. U kom kažem da je ovo šou koji je popularan u celom svetu upravo zato što neguje ljubav, razumevanje i poštovanje među svim ljudima bez obzira na veru, naciju i boju kože. E, pa ako to nekom smeta onda ja sa takvima ne želim više da imam nikakva posla".

Vesti
Diskvalifikujte Mariju!

Evo šta joj je Saša Popović odgovorio:

"Mi nismo mogli da favorizujemo nijednog učesnika, jer ni na koji način ne učestvujemo u organizaciji šoua. Bane tokom trajanja takmičenja nije bio gost ni u jednoj našoj emisiji, a da ne govorimo o tome da mi u TLZP imamo i Tanju, Nedu, Kebu… Neprofesionalni ispad Marije Mihajlović je jeftin pokušaj da ne pobedi neko ko dolazi iz Granda. Sve ovo iziskuje njenu diskvalifikaciju iz žirija, jer je javno rekla da će Banetu dati najmanji broj poena nezavisno od kvaliteta njegovog nastupa", navodi produkcija Saše Popovića.

Dalja saradnja pod znakom pitanja

"Ovako neprimerene i neodgovorne izjave članice žirija zamagljuju suštinu ovog šoua, dobru zabavu i humanost. Svojim neprofesionalnim ponašanjem Marija ozbiljno dovodi u pitanje saradnju sa Prvom televizijom. Nećemo komentarisati njene tendenciozne izjave, jer nemaju veze sa istinom. Ovo je zloupotreba pozicije i namerno ugrožavanje jednog od takmičara", navodi se u saopštenju televizije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here