Saša Popović zapretio pevačima

0

STROG GAZDA: Saša Popović

 

 

– Svako ko bude lobirao bilo kog člana žirija, a dokažemo da je to urađeno, biće diskvalifikovan. Sve mora da bude regularno, a nagrade moraju da odu u prave ruke – oštro je rekao Popović pred brojnim novinara i takmičarima.

 

Znajući za običaj pevača da kasne, žure preko reda i ne poštuju pravila, poručio im je da nikome ne padne na pamet da kasni na generalnu probu, a onaj ko bude molio da peva preko reda, može da računa na to da će biti poslednji.

 

 

TAKMIČARI: Pevači koji će se nadmedati za vredne nagrade

 

 

 

Upozorenje se odnosilo i na to kako će podeliti novac od nagrada između izvođača i autora pesama koje budu nagrađene. Izvučen je i redosled učesnika u dve polufinalne večeri, pa će 4. i 5. marta nastupiti po 22 izvođača, a u finale će se plasirati po 12 najboljih pevača iz dve polufinalne večeri.

 

U žiriju će sedeti 48 članova i biće najuticajnije ličnosti iz sveta šou biznisa, a u finalu biće pojačani sa još tri dodatna člana.

Srećne trepavice i providna haljina

 

Milica Todorović došla je sa dečkom Radetom Kovačevićem koji je napisao pesmu s kojom će se takmičiti.

– Za festival sam spremila moje "srećne trepavice", bez kojih nigde ne mrdam – otkriva Milica i, dodaje, da još nije odlučila kakvu će haljinu obući, ali joj je dečko preporučio da obavezno bude providna.

Maja Nikolić pripremila je dve haljine, jer je uverena da će se naći u finalu.
– Moja kreatorka sprema božanstvenu crnu mini haljinu sa kamenčićima i drugu, crvenu, u istom fazonu – kaže Maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here