Saša zabranio minđuše i pirsinge

0

Neprepoznatljiva: Danijela Vranić

Kada je na polufinalnoj večeri Popović ugledao Darka Lazića sa tri poveće minđuše u jednom uhu, umalo mu nije pozlilo. Naredio je mladom pevaču da smesta izvadi minđuše iz uha.

"Kad sam ga ugledao, odjednom mi nije bilo dobro. Minđuše su bile veće od njegovog uha. Od sada, "Zvezde Granda" će morati da zaborave na pirsinge i minđuše!", kategoričan je Popović.

 

Mladi pevač samo što ne plače od muke jer obožava minđuše, pa je zamolio Žiku Jakšića, "desnu ruku" direktora "Granda", da interveniše kod konzervativnog gazde i malo ga smekša. On se nada da će mu Saša dozvoli da nosi bar jednu minijaturnu minđušicu, kakvu je imao na početku takmičenja za "Zvezde Granda".

Najviše komentara, ali negativnih, izazvala je Danijela Vranić, koju mnogi nisu prepoznali kad se pojavila na sceni. Jaka šminka, nova frizura, izazovna haljina iz koje su "provirivale" grudi naveli su mnoge da Danijelu uporede sa ocvalom italijanskom zvezdom Anom Oksom.

"Skoro da samu sebe nisam prepoznala kad sam se pogledala u ogledalo", priznala je Danijela. Ali, ovaj imidž nije joj pomogao da se plasira u završinicu festivala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here