Saveti stručnjaka: Kako da seksualno zadovoljite muškarca

0

businessinsider.com
Ostavite svetlo upljenim za vreme seksa
 

Rincler je ovog puta razgovarao sa nekoliko mladića, a u nastavku vam donosimo njegove savete koji garantuju nezaboravan provod u krevetu.

Budite samouverene

Muškarci su jednostavne osobe i veoma lako ćete ih izludeti. Dovoljno je samo da budete sigurne u sebe. Bilo da se radi o skidanju bez ustezanja i stida uz blage senzualne pokrete ili da mu otvoreno kažete šta tačno želite u krevetu, efekat je isti – trenutno uzbuđenje.

Mič kaže da voli da se skine i da čeka potez žene. "Samouvjerenost u pokretu inspiriše", kazao je on. Rodni je ispričao kako je jednom, dok se družio sa damom, otišao do toaleta. "Kada sam se vratio ležala je potpuno gola na mom krevetu. Uzbuđenje je bilo trenutno", ispričao je.

Radite neobične stvari

Svi volimo barem jednu stvar u krevetu koja je pomalo neobična, ali nam prija.

"Kada sam se počeo viđati sa svojom devojkom, imali smo baš dobar seks. Nakon nekog vremena, dok smo vodili ljubav povukao sam je za kosu. Kasnije mi je priznala da joj se to dopalo, a meni još i više", ispričao je Džef.

Stvar je u tome da muškarci žele da znaju šta vas to uzbuđuje i automatski će i njima goditi i dovesti ih do erekcije.

Ostavite upaljena svetla

Svi ispitani momci su se složili da seks pod upaljenim svetlom puno uzbudljiviji.

"Igra počinje, polako se svlačimo i onda ona kaže da ugasimo svetla. Ne bi trebalo jer se čini da želi nešto sakriti. Ne razumijem zašto se žene kriju na ovaj način. Ako idemo sa njima u krevet to znači da ih želimo videti gole i onakve kakve jesu", kazao je Klif.

Retko koja stvar ubija raspoloženje kada je seks u pitanju kao što to radi gašenje svetla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here