Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio širi spisak igrača koji će konkurisati za odlazak na Olimpijske igre!

Srbija se trenutno priprema u Kragujevcu gde će biti 26 igrača, a od 14. juna u Beogradu priključiće se petorica igrača koji su igrali na F8 u Beogradu.

– Mi smo počeli još sredinom maja i polako su nam se, po utvrđenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora. Imamo na raspolaganju veći broj grača, želimo da i mlađi, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju – kaže Dejan Savić.

U Kragujevcu se trenira do kraja nedelje.

– Posle toga, od 14.juna nastavljamo rad u Beogradu zajedno sa američkom reprezentacijom. Sa njima završavamo 19.juna. Posle dva dana odlazimo na pripreme u Kranj koje će trajati do 2. jula. Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska. Za 15.juli je predviđen odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki – zaključio je Dejan Savić.

Na pripremama su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović,Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

U Beogradu će se priključiti: Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime