Savremena žena mora da miriše na ružu

0

SAMO ZA OPASNE ŽENE
Zamislite staru, prašnjavu kožnu jaknu, koja odiše mirisom duvana i viskija, poput onih koje nose junaci kaubojaca, a ispod nje božansko žensko telo meke, mirisne kože, na kom nema ničeg osim male istetovirane ruže. E takav je parfem "kalamiti dž“!

U čuvenoj seriji parfema „džulijet hez gan“ pojavio se novi primerak. On je totalno drukčiji od drugih. I pomalo je muški. Zato što je žena koja ga nosi borac, mada je i dalje ženstvena i seksi.

Zaštitno lice ovog parfema je Lu Doajon, mlada glumica burne prošlosti, ćerka Džejn Birkin, koja se pojavila na "Pirelijevom“ kalendaru i "Plejbojevoj“ duplerici.
"Juliette has a Gun“, 100 ml, 9.800 din.

 

 

ŠPANSKA STRAST U BOCI
"Parfem je mrtav, živeo parfem!“ – uzvikuju tvorci parfemskog brenda „etat libre d oranž“, obznanjujući stvaranje "slobodne zemlje pomorandži“, u kojoj je sve podređeno vladavini mirisne erotike, bez tabua.

Onda možete samo da zamislite kako miriše "rozi de palma“. Kad još čujete da je posvećen Viktoriji Abril, omiljenoj Almodovarovoj glumici, i da je pravljen u saradnji s njom, nećete se čuditi što je to parfem koji je u stanju da pomuti razum svakog ko ga oseti. Strastvena mešavina smrvljenih latica tamne ruže, kandirane ruže, mirisa svežeg mleka i nežne bebine kože, jasmina i đumbira, kakaoa, crnog bibera… Mmmmm…

"Rossy de Palma“, 50 ml, 6.900 din.

 

 

KLASIKA ZA NEŽNE DAME
Ako ste po duhu slični Skarlet Johanson, onda je novi „Dolče i Gabana“ parfem „rouz d van“ baš za vas.

On nije tako ekscentričan kao prethodna dva, već je namenjen ženama koje preferiraju klasiku.

Stvoren je za delikatne i senzualne dame, a, osim mirisa bugarske ruže, sadrži crveni grejpfrut, esencije breskve, mandarine, šljive, vanile.
"Rose the one“, 50 ml, 7.010 din

 


ČOKOLADNA RUŽA

Ruže i čokolada verovatno su dve omiljene stvari svake žene koja ume da uživa.

A za takvu damu, zavodnicu i hedonistu, "Rose Praline“ je pravi izbor. Bergamot u gornjim notama daje mu svežinu, a čokoladni puder, kakao, sintetički ili beli mošus i, najzad, ružino ulje čine mirisnu kompoziciju od koje polazi voda na usta.

 

Oblak parfema koji ostane za vama biće ženstven i sladak, a vi svakako nećete proći neprimećeno.
"Rose Praline“, 50 ml, 7.500 din.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here