Pixabay
Ilustracija

Njene oči su duboke i neobične, kao da odaju njene iste takve emocije i talente, ali tek toliko da se naslute, jer je njen svet mnogo dublji od svega što drugi mogu videti – Žena Ribe.

Osobine

Žene Ribe rođene su između 19. februara i 20. marta. Njihova planeta je Neptun, planeta misterija, duhovnosti i sanjarenja, koja u potpunosti opisuje ove neobične žene.

Samim tim, osnovne osobine ove žene jesu osećajnost, empatija i intuicija. Žena Ribe čita između redova svačije ponašanje, ljudske gestove, izraze lica i govor tela i u potpunosti oseća svačiju energiju, pa je nemoguće prevariti je. Međutim, ona to retko otkriva, često je veoma misteriozna i sa glavom u oblacima i najčešće se oslanja na srce. Talentovana, kreativna, svestrana, često se bavi nekim posebnim duhovnim ili idealističkim poslom.

Žena Ribe živi u dva odvojena sveta, realnom i duhovnom koji formiraju celinu, baš kao i u simbolu za ovaj znak gde dve ribe formiraju krug, kao Jing i Jang. Njen moto je “vodite ljubav, a ne rat” na svim životnim poljima.

Izgled

Žena Ribe se lako prepoznaje po neobičnim, obično svetlim, krupnim očima. Često je veoma lepa i ženstvena, sa bujnim oblinama. Obično je srednje visine. Kosa joj je, takođe, bujna i smeđa. Ima specifičan stil.

Žena Ribe, kao i Vodolija, voli udobnu obuću i odeću. Ono što je karakteristika žena Ribe na ovom planu jeste da voli mekane materijale na svojoj koži kao što su saten, svila i slično. Dugmiće i sve što steže i zateže ne podnosi. Jednostavnost je njen stil. Kao detaljista, obožava nakit, posebno prstenje. Ipak, najosetljivija je na cipele.

Osećajna žena Ribe garderobu prilagođava svom raspoloženju. Ako je raspoložena, obući će nešto veselo i šareno, a ako nije, biće gotičarka. Najviše voli svetlo plavu i plavo zelenu nijansu, koje su boje vode. Ne voli braon i narandžastu boju.

Ljubav

Žena Ribe traži snažnog partnera. Zapravo, ona zaista traži princa na belom konju. Traži zaštitu, pažnju i neizmernu ljubav kakvu i sama pruža, jer često partnera voli više nego sebe. Naravno, važno je da je taj princ i njena srodna duša koja će razumeti njeno ćutanje.

Međutim, kao stidljiva, retko svoju pažnju pokazuje otvoreno, pa je potrebno čitati između redova njeno ponašanje. Ukoliko to ne znate i niste intuitivni, onda niste osoba za nju.

Ova žena je uglavnom verna, sem kada ima jake razloge da ne bude, a ako njen partner nije veran, to će se odmah otkriti, jer ona to odmah oseti. Kada oseti hladnoću ili bilo kakvu otuđenost, ona počinje novi život i novi krug. Baš kao što simbol njenog znaka pokazuje.

Seks

Ovaj znak je jedan od najženstvenijih i najseksepilnijih znakova za žene. Nesvesno, kao sirena koja je mađijala mornare, žena Ribe je prava zavodnica! Nežna i osetljiva, prosto vapi za zaštitom što je odličan način kako privući muškarca.

Kao žena koja većinu vremena fantazira i romantična je, u krevetu se trudi da svoje fantazije ostvari. Trudi se i da zadovolji partnera, od predigre do dugog vođenja ljubavi na sve načine, uključujući i erotsku masažu. Njena erogena zona su stopala.

Međutim, pre fizičke, njoj je važna emotivna povezanost, tako da prešla odmah na seks ili kasnije, kada do seksa dođe, ona je sigurno zaljubljena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here