Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da su crno-beli u teškoj utakmici protiv Voždovca uspeli da odigraju timski i da pobede.

Izabranici Aleksandra Stanojevića juče su pobedili Voždovac na gostovanju 2:0 u 18. kolu Superlige, golovma Takume Asana i Lazara Markovića.

– Igrači su mi pobedom na teškom gostovanju na krovu na najbolji način čestitali rođendan. Teška utakmica u kojoj se nije bilo lako prilagoditi na teren i sve druge propratne uslove, ali smo pokazali da kada igramo kao tim, čak i kada ne ide najbolje, idemo do pobede koja je jako bitna za nas – rekao je Šćekić za klupski sajt.

Trijumfom na “krovu”, Partizan je došao do šeste prvenstvene pobede u nizu, a Ščekić, koji je na jučerašnjem meču bio asistent kod prvog gola, govorio je i o igri tima u prvom poluvremenu.

– Posle 45 minuta igre privikli smo se na teren i sve što nas je čekalo u nastavku. Bili su veoma agresivni i nije bilo lako igrati i uspostaviti igru na veštačkoj podlozi. Jedan dobar niz pobeda je iza nas. Sada samo treba da nastavimo u ovom ritmu i budemo još bolji – zaključio je Šćekić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here