Foto: MN Press
Aleksandar Šćekić

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić priznao je da su saigrači i on pomalo umorni od naporne sezone koja je na izmaku.

Ali, isto tako je dodao da mora da nađe motiv i snagu da izdrži sve i da završi sezonu sa još dve pobede u prvenstvu, kao i u finalu Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su u nedelju Čukarički sa 2:0, u utakmici 36. kola Super lige Srbije i ostvarili prvu pobedu na Banovom brdu posle tri godine.

– Sigurno da ima zamora na kraju sezone kod svih nas, ali moramo naći motiva i snage da izdržimo sve i okončamo sezonu sa još dve pobede u prvenstvu i pobedom u finalu Kupa. Ekipa Voždovca (u sledećem kolu) dolazi na naš teren i idemo na pobedu kao i u svakoj utakmici. Veliki je uspeh 30 i nešto pobeda i moramo nastaviti u tom ritmu do kraja – rekao je Šćekić za klupski sajt.

Šćekić je postigao prvi gol u 20. sekundi, a konačan rezultat postavio je Igor Vujačić u 80. minutu.

– Veoma teška utakmica protiv ekipe Čukaričkog, posebno kada znamo da tri godine nismo dobili na njihovom terenu. Postigli smo gol u prvom minutu, ali do kraja je bilo jako teško. Postigao sam gol nakon dobrog centaršuta Uroševića. Sigurno neka crnogorska veza ‘radi’, jer se već treći put dešava da obojica zatresemo mrežu na istoj utakmici – naveo je Šćekić.

Partizan je poslednji put kao gost pobedio Čukarički 11. marta 2018. godine golovima Leandra Tavambe i Ognjena Ožegovića.

Partizan će u sledećem kolu dočekati Voždovac, a u poslednjem 38. kolu Linglong Superlige igraće protiv Mladosti u Lučanima.

Šansu za osvajanje trofeja u sezoni crno-beli će imati 25. maja na stadionu “Rajko Mitić”, u finalu Kupa protiv Crvene zvezde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here