Doskorašnji trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović priznao je da se pokajao što je na početku tekuće sezone seo na klupu crno-belih po odlasku Andree Trinkijerija!

Šćepanović je bio pomoćnik Italijanu, da bi po njegovom odlasku preuzeo Partizan i krenuo u novu sezonu. Međutim, usled serije loših rezultata otišao je iz kluba i na njegovo mesto je došao Sašo Filipovski.

– Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog, posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se što se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom – rekao je Šćepaonović za “Vijesti” i dodao:

– Malo je ostavilo sve to gorak ukus…Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao.

Priznao je Crnogorac i da se današnja košarka promenila.

– Posao trenera nije isti kao nekad. Ranije se mnogo više pažnje posvećivalo košarci, nego što je sada. Sada je košarka na četvrtom mestu. Odnos sa klubom, menadžmentom, medijima, menadžerima.. nešto što je sada mnogo bitnije nego sama košarka. Ali, dobro takve su tendencije, tako je svima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here