Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović, uoči gostovanja FMP-u, istakao je da očekuje da ekipa bude maksimalno borbena i počne da igra dobro u kontinuitetu.

– Očekuje nas duel protiv ekipe koja će nas dočekati maksimalno motivisana i spremna, nakon što se sedam dana pripremala za nas. Ukoliko želimo da ih savladamo, oprez, koncentracija i borbenost moraju biti na najvišem nivou tokom cele utakmice. U dosadašnjem delu sezone nismo pokazali svoj potencijal koji je ogroman, ali verujem da ćemo već od sutrašnje utakmice početi da igramo dobro u kontinuitetu – izjavio je Šćepanović za klupski sajt.

Crno-beli su u prethodna dva meča u regionalnom takmičenju poraženi, prvo od Borca iz Čačka, a potom i podgoričke Budućnosti.

Centar Nikola Janković pred duel u Železniku poručio je da ekipu čeka veliki izazov.

– Težak i važan ispit na kojem je važno da pokažemo zrelost, hladnu glavu i borbenost za svaku loptu. FMP protiv nas uvek igra sa maksimalnom motivacijom i željom da svaki naš propust kazni. Na nama je da im to ne dozvolimo. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu – istakao je Janković.

Utakmica trećeg kola ABA lige između FMP-a i Partizana igra se sutra od 21 sat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here