Schoeller Allibert
Praktični proizvodi za transport i skladištenje

Kompanija Schoeller Allibert proizvodi povratnu ambalažu već više od 50 godina. Korisnicima nude niz efikasnih i praktičnih proizvoda, a fokus im je na sferama privrede kao što su poljoprivreda, hrana i njihova prerada, industrija pića, industrijska proizvodnja i druge.

Proizvodi koji se stvaraju u sklopu ove kompanije garantuju sigurnost, kvalitet na zavidnom nivou i održivost, što klijentima omogućava nesmetano i sigurno korišćenje i rukovanje. Svi proizvodi garantuju trajnost i olakšavaju posao, a mi ćemo izdvojiti neke.

Sklopive kutije za uštedu prostora

Sklopive kutije koje nudi ova kompanija odlikuju se otpornošću i stabilnošću, a zahvaljujući tome, na sasvim bezbedan način transportuju robu. Idealne su za postizanje ekonomičnosti prostora i svojom praktičnošću mogu lako da uštede i oslobode radnu sredinu.

Ove plastične kutije se koriste u širokoj upotrebi – od automobilske industrije, preko prehrambene industrije pa sve do logistike. U svakom polju mogu da nađu svoju ulogu, te se sa pravom smatra da su izuzetno praktične i korisne. Njihova mogućnost sklapanja u praznom stanju dovodi do uštede prostora tokom transporta i skladištenja robe.

Plastične posude sa poklopcem savršene za transport

Plastične posude sa poklopcem su idealne za upotrebu u skladištima, ali i u transportu, budući da se lako slažu. Time se dolazi do dodatne uštede prostora i na efikasan način se roba transportuje i skladišti. Imaju relativno malu težinu i odgovarajuće ručke, pa samim tim doprinose značajnom fizičkom olakšanju zaposlenima.

Najpopularnije plastične posude koje su u ponudi jesu euro kontejneri, koji su takođe odlični za skladištenje i sortiranje različitih vrsta proizvoda. Njihova sigurnost je maksimalna, a zbog svog dizajna i oblika štite proizvod od kontaminacije, vlage i oštećenja.

Praktičnost plastičnih paleta

Zbog izuzetne posvećenosti kompanije svojim proizvodima, proizvodnja paleta dizajnirana je tako da odgovara najvišim standardima industrije. Njihova uloga je višestruka – mogu se koristiti u logistici, prodavnicama, automobilskoj industriji, a posebno su pogodni za odlaganje robe.

Za razliku od drvenih paleta, ove plastične palete imaju duži životni vek, lako se skladište, praktične su u održavanju i što je najvažnije, mogu da se recikliraju. Nije im potreban tretman protiv insekata i štetočina, a takođe ne postoji mogućnost deformacije, pojave vlage ili buđi ili propadanja. Imaju malu težinu što olakšava korišćenje i rukovanje, dok u isto vreme imaju veliku nosivost. Dostupnost više veličina i tipova omogućava korisnicima da nabave baš onu po njihovim potrebama i afinitetima.

Mogućnost slaganja paleta jedna u drugu izuzetno pomaže pri oslobađaju i uštedi prostora, budući da je mogućnost slaganja jedne u drugu na nivou od 65%. Osim uštede prostora, ovakav princip značajno utiče i na smanjenje troškova prilikom transporta. Samim tim, ova karakteristika omogućava značajne godišnje uštede i ima brojne benefite.

Sklopivi plastični kontejneri smanjuju udeo ugljen-dioksida

Veliki sklopivi plastični kontejneri pravi su izbor za one kojima treba ušteda vremena i prostora tokom skladištenja robe. Zahvaljujući širokom odabiru modela, ovi kontejneri imaju udeo u različitim industrijama. Kada se ne koriste, jednostavno se mogu sklopiti i složiti, što pruža korisnicima izuzetnu praktičnost pri korišćenju ovog proizvoda. Za razliku od metalnog kontejnera, koji zadržava svoju zapreminu čak i kada je potpuno prazan, ovaj kontejner može da se sklopi i samim tim štedi prostor. Naravno, to dalje utiče i na niže troškove pri prevozu praznih kontejnera, kao i na mogućnost skladištenja više kontejnera u jednom skladištu.

Velika prednost sklopivih plastičnih kontejnera jeste ta što imaju glatke zidove i napravljeni su od materijala koji je otporan na trenje, te imaju mogućnost lakog čišćenja. Ovo je izuzetno značajno za industrije kojima je higijena od presudnog značaja, kao što su prehrambena, farmaceutska ili hemijska industrija. Takođe, mogu se skladištiti i na otvorenom, s obzirom da je upotreba plastike uklonila problem korozije.

Kontejneri su dostupni u različitim dimenzijama, a ponuda koju ima ova kompanija je zaista raznovrsna. Velika nosivost i stabilnost obećavaju sigurno i pouzdano korišćenje u radnom prostoru. U stanju su da prenesu i izuzetno težak teret, a pritom su otporni na sve vremenske uslove i nećete imati problem sa rđanjem proizvoda.

Kompanija Schoeller zaista nudi proizvode koji poseduju visok kvalitet i sigurnost. Trajnost i održivost proizvoda će vam sigurno omogućiti lakši i jeftiniji transport, sigurno skladištenje robe ali i smanjen udeo otpada, koji danas predstavlja veliki problem. Poboljšanje i očuvanje životne sredine su sinonim proizvoda kompanije Schoeller, a ukoliko se odlučite za neki od proizvoda, sigurni smo da ćete se i sami uveriti u to.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here