Šef splitskog HDZ-a: Kerume, daj ostavku!

0

 Nekada prijatelji, a danas u svađi: Željko Kerum i Dujomir Marasović
 

Marasović je rekao da ga je Kerum u subotu, na otvaranju izložbe nautike, između ostalog nazvao kretenom, čime je, kako kaže, zloupotrebio gradonačelničku dužnost.

 

Marasović je takođe najavio da će tužiti splitskog gradonačelnika zbog izjave da je Marasović na derbiju Hajduk – Dinamo navijao za ekipu iz Zagreba, pošto nije bio na derbiju.

"Ja sam navijač Hajduka od rođenja, a u vreme meča koji pominje Kerum, bio sam najpre s rodbinom, a zatim u restoranu u Splitu", rekao je Marasović.

Prema rečima predsednika splitskog HDZ-a, Kerum je takođe izjavio da je "pukao", čime je priznao da nije sposoban da vodi grad.

"Kerum je izjavio da je ‘pukao’, a to znači da je pukao u psihološkom smislu i ne treba tražiti potvrdu njegove radne sposobnosti jer je sam izjavio da nije radno sposoban i tražimo njegovu neopozivu ostavku", rekao je Marasović.

On je rekao da mu je pola sata posle svečanosti otvaranja sajma nautike Kerum prišao i pretio mu vređajući mu rodbinu.

Kerumove izjave i postupke Marasović je ocenio kao govor mržnje koji vodi u totalitarizam i tiraniju i pozvao Splićane da se suprotstave takvom mentalitetu.

Marasović je branio i Ranka Ostojića iz Socijaldemokratske partije koga je gradonačelnik Splita u subotu takođe vređao, a koji inače već godinu dana živi u Zagrebu i ne govori o Kerumu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here