Seka Aleksić u Survivor-u!

0

 

Došao je, konačno, i taj dan – dan ujedinjenja plemena Ga dang i Manobo! Posle 32 dana mučenja, borbi, gladovanja i lepih trenutaka, spojili su se u jedno pleme, a pridružuje im se i "Spartanac" Nikola, vladar Ostrva duhova.

 

U novom, jedinstvenom plemenu, koje se zove Divata (filipinski naziv za Dobrog duha), su: Teja, Klemen, Njegoš, Nemanja, Višnja, Aca, Srđan, Dušan, Dina i Vesna.

 

Ali i još jedan, zaboravljeni član – "Spartanac" Nikola, legitimni gospodar Ostrva duhova.

 

Posle ujedinjenja, ekipa odlazi na proslavu. Za zabavu su bili zaduženi filipinski ratnici koji demonstriraju borilačke veštine.

 

Zatim stiže "filipinska pevačica" sa maskom preko lica. Ona isčitava dobrodošlicu na lošem srpskom jeziku: "Dobro veče, želim vam dobrodošlicu, potrudiću se da vam nešto otpevam"…ali kad zapeva čuvenu pesmu "Mito bekrijo", takmičari sumnjaju da je to "neka naša".

 

Merkaju je, čude se, pokušavaju da je prepoznaju. "Ovo je plejbek", ubeđen je Nemanja, dok je mali Aca uveren da je to "sto posto neka naša". Pevačica skida masku i pred njihovim očima nije niko drugi nego Seka Aleksić. Takmičari su u blagom šoku, gledaju je u neverici!".

 

Odmah je počelo naručivanje koktela, a "slavljenicima" je trebalo malo da naprave potpunu "ludnicu".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here