Seks koji je zakonom zabranjen

0

U Montani je zabranjen seks na travnjaku sa suprotnim polom (isti pol se ne pominje što znači da je dozvoljeno?), a u Minesoti muškarac mora da opere zube kada mu žena to naredi. Takođe, tamo je zabranjeno spavati nag, ali i imati polni odnos sa živom ribom.

 

U Vajomingu su zakonopisci zaista mislili na sve, pa je tako zabranjeno voditi ljubav u rashladnoj vitrini u prodavnici.

 

Dame koje se pakuju za Ohajo moraju znati da je tamo zabranjeno istovremeno obući lakovane crne cipele i suknju jer muškarci mogu u njenoj obući, kao u ogledalu, videti intimne delove tela žene.

 

Ali zato u Arizoni žene mogu ići u toplesu gde god hoće – grudi u toj državi ne spadaju pod "golotinju".

U Ohaju je zabranjen analni seks, ali nigde ne piše na koji način se utvrđuje da li ga par upražnjava. Takođe, ostaje nejasno i kako će istražitelji u Oregonu utvrditi da li je muž izvršio krivično delo izgovaranja vulgarnih reči tokom seksa sa savojm suprugom.

 

Međutim, nije samo Amerika "rigorozna“ kada je seks u pitanju. U Velikoj Britaniji je zabranjeno voditi ljubav na motociklu, a u Indoneziji seku glavu onima koji masturbiraju.

 

U Hong Kongu prevarena žena sme da ubije promiskuitetnog muža, ali samo golim rukama. Njegovu ljubavnicu, međutim, može da ubije kako želi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here