pixabay.com

Razmislite još jednom da li zaista želite da ga isprobate…

1. Uskačete pod tuš na brzinu svesni da ćete, ako ne budete delovali brzo, zaspati stojeći, u tuš kabini, puni sapunice i šampona u kosi, još uvek maštajući o senzualnim dodirima, poljupcima i vatrenom seksu.

2. On pita ima li mesta za njega (znatno manje umiljatim glasom nego onim iz vaše mašte), vi se kao nećkate, nakon kraćeg “premišljanja” naravno pristajete i puštate ga unutra.

3. Nakon prvog minuta zajedničkog tuširanja i onoga što je trebalo da znači ludu zabavu pod tušem, gubite živce jer je prvi zagrljaj završio udarcem laktom u pločice od kojeg vam se zavrtelo u glavi, a šampon s njegove kose završio je u vašim očima.

4. Ako ste se slučajno i upustili u realizaciju ideje, nakon možda jednog minuta on više neće biti u stanju da vas drži, jer je samo čovek, a ne Džejms Bond. Završićete s isprobavanjem nadasve čudnih poza i još čudnijih uglova koji su sve samo ne prijatni.

5. U samom startu žalite što ipak niste uzeli lubrikant jer voda, na vašu veliku žalost, nije lubrikant.

6. Ostajete sami pod tušem, srećni što napokon možete pošteno da se okupate. Seks vam više nije ni na kraj pameti, preumorni ste, a i lakat vas od onog udarca baš jako, jako boli, piše Cosmopolitan.hr.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here