Seks robinja princa odlučila da progovori: Znao je da sam maloletna

0

 

Jedan od najbogatijih milijardera na svetu Džefri Epstajn je u zatvoru. A sada se oči javnosti okreću ka drugom bogatašu, ovog puta kraljevskom: princ Endrju je optužen za seksualno zlostavljanje na orgiji.

Robertsova tvrdi da je tri godine kao maloletnica podvođena tajkunima i njihovim saradnicima. Ona je tada radila za Epstajna, a kaže da joj je madam bila Gislejn Maksvel, ćerka tajkuna Roberta Maksvela.

Bakingemska palata poriče da je princ Endrju, sin kraljice Elizabete, imao išta sa seks skandalom.

"Epstin je naredio Nepoznatoj 3 da ima seks sa princom Endrjuom i da mu ispuni sve želje, a onda podnese izveštaj", pisali su britanski mediji navodno citirajući sudske dokumente.

Virdžinija tvrdi da je sa bogatašima došla u kontakt oko 15-og rođendana jer joj je otac radio u kantri klubu Donalda Trampa, "Mar-A-Lagu". Ona je radila kao pomoćnica čistačice kada je i upoznala Gislejn koja joj je ponudila da radi za Epstajna.

Devojci je rečeno da će raditi kao maserka, ali se iznenadila kada je videla šta ju je dočekalo kod Epstajna.

"Rekla mi je da mogu da radim kao maserka za dobrostojećeg Džefrija Epstajna, da ću dobiti obuku i mnogo para", kaže Robertsova koju je po dolasku u vilu u Palm Biču iznenadilo mnoštvo fotografija obnaženih devojaka na zidovima. Kasnije je saznala da i nju snimaju skrivene kamere.

"Neka žena me provela kroz spavaću sobu pravo do salona za masažu. Tu je bila i sauna i sobica u kojoj sam posle saznala da čuvaju seks igračke. Džefri me čekao go golcat na stolu za masažu. Ležao je licem nadole i sve vreme me ispitivao. Rekla sam mu da sam bežala od kuće, probala ekstazi i da nisam nevina. Rekao je da sam 'loša devojčica u telu dobrice".

"Žena koja me uvela je grudima masirala Džefrija i rekla mi je da i ja to radim. Onda je imao seks sa mnom dok me ona dodirivala. Mislila sam kako je sve pogrešno, ali oni su bili važni ljudi i svidela sam im se. Dali su mi 200 dolara. Posle toga su mi Gislejn i Džefri bili kao porodica, gledali smo serije i jeli kokice. Ali bila je to bolesna porodica. Trenirao me da budem prostitutka za princa", otkriva Virdžinija.

Tako je Gislejn odvela u London. Rečeno joj je da kupi najbolju haljinu. Princ Endrju je došao u kuću u kojoj su odseli. Gislejn ga je pitala da pogodi koliko Virdžinija ima godina. Pogodio je da ima 17.

"Otišli smo na koktele i ples i princ mi je grabio kukove sa ljigavim osmehom. Navikla sam da me iskorišćavaju za seks, ali ne i ponižavaju u javnosti. Onda smo otišli nazad u kuću i Džefri i Gislejn su me ostavili nasamo sa njim. Sutradan mi je Gislejn rekla da sam bila dobra i da se lepo zabavio. Dobila sam oko 15.000 evra za seks usluge od Epstajna čija sam bila lična robinja. Princ mi ništa nije platio lično, Džefri je to rešavao.", priča ova žena.

Virdžinija sada ima 30 godina i kaže da se odlično seća i drugog puta kada se našla sa princom Endrjuom.

Britanski mediji su objavili fotografiju na kojoj princ Endrju grli Virdžiniju Roberts, a u pozadini stoji Gislejn Maksvel.

"Gislejn mi je rekla da odem u biblioteku. Na kožnoj fotelji me je čekao Endrju kome je na jednom kolenu sedela Džoana Sjoberg, takođe Džefrijeva radnica. Posadio me na drugo koleno. Posle sam ga odvela u 'tamnicu'. Ništa dodatno mi nije plaćeno jer nisam bila na putu", kaže Virdžinija koja je još jednom videla Endrjua na jednom karipskom ostrvu na kome se odvijala seksi foto sesija.

Tamo je upoznala Roberta, instruktora borilačkih veština sa kojim se venčala nakon samo deset dana.

"Sada želim da imenujem sve koji su me ponižavali i to ću učiniti na sudu", kaže žena. I Gislejn i Epstajn najoštrije poriču optužbe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here