Seksi Seve u belom mantilu!

0

Oskudno obučena, Seve, u korsetu i sa perikom, stajala je u sredini mračnog i praznog kluba kada je odjednom neko upalio reflektor koji je obasjao pevačicu, dok je ona pevušila tekst pesme "Lola“.

Još pet spotova

Pored Severine, na albumu "Miligram“ učestvuju i ostali popularni pevači iz regiona: Željko Joksimović, Saša Matić, Tifa, Željko Samardžić, Jelena Rozga, Emina Jahović, Milena Vučić i Kaliopi. Posle spota za pesmu "Lola“, u planu je da se ekranizuje još pet numera sa albuma.

Severina se dobro zabavljala sa kompozitorom Milijem i scenaristkinjom spota Ivanom Bajić.

 

"Super je ekipa. Drago mi je da radim sa talentovanim ljudima, sa ljudima koji su puni entuzijazma i volje. Biće sigurno lep spot. Ne bih ja sada tu opisivala kako će to sve da izgleda, niti da li je spot provokativan, neka ljudi sami procene. Drago mi je da je Ivana, koja je osmislila sve, realizovala svoju želju jer je izuzetno simpatična i taj njen entuzijazam je zarazan", kaže Severina.

 

Sam spot odgovara potpuno tematici pesme „Lola“, znači moći će da se vidi kako je to kada je žena zaljubljena u jednog čoveka i onda stalno doživljava poraze u vezama dok jednog trenutka stvarno ne poludi i ne počne da se sveti.

 

 

"Ovo je prva ekranizacija sa mog albuma "Miligram“ i ono što sam ja video prevazišlo je sva moja očekivanja. Očekujem da će za dve nedelje biti emitovan spot, u vreme kada će biti objavljeno i reizdanje "Miligrama“. Inače, album je do sada prodat u 250.000 primeraka i to je prevazišlo moja očekivanja", priznaje Mili i dodaje da će vrlo rado da pomogne oko Severininog novog albuma.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here