Seksualni turizam: U potrazi za bludom

0

1. Ko nije čuo za amsterdamski Red Light District!?

Nalazi se u samom centru grada i to u onom najstarijem delu, a što je noć bliže, to je u tom delu grada gužva veća, a crvena svetla sve uočljivija.

 

 

Još od 14 veka kada su mornari dolazili u grad u potrazi za ženskim društvom i zabavom, taj je deo grada prepun sex – shopova, bordela, gej-barova, hotela i muzeja. U Amsterdamu je inače taj deo grada jedna od najvećih turističkih atrakcija. Svake godine milioni turista dolaze u Red Light District kako bi osetili uzbuđujuću vibraciju ovog grada.


2. Reeperbahn

 

Nalazi se u Hamburgu, jedna je od glavnih atrakcija grada, a popularan je i među domaćima i među turistima. Reeperbahn još zovu i Die sündige Meile (Grešna milja), a pretpostavljate zašto.

 

 

Reeperbahn je epicentar noćnog života u Hamburgu. Tamo se nalaze striptiz barovi, sex-shopovi, prostitutke, kabarei, noćni klubovi… To je ujedno i jedino mesto u Nemačkoj gde čak možete da gledate seksualni čin uživo, i to u klubu "Safari."

 

Hardcore aktivnosti crvene četvrti odvijaju se u ulici Herbertstrasse, gde prostitutke sede u izlozima.

 

3. Pigalle

 

Grad ljubavi, romantike, seksa i intrige ne bi bio potpun bez crvene četvrti. Ako tražite seks i erotiku u Parizu ćete to naći na Pigalleu. Ovde bordeli nemaju izloge i turistima se preporučuje da izbegavaju sumnjive striptiz klubove, i da se drže poznatijih mesta kao što je čuveni kabare Moulin Rouge.

 

 

Uprkos ne baš čestitom načinu života koji cveta na Pigalleu, ovaj kvart može se pohvaliti sa umetnošću, iako većina ljudi ovamo ne dolazi da bi se divila umetnosti jer je za to rezervisan ostatak Pariza. No, Pigalle ima i Muzej erotike koji se nalazi blizu Moulin Rougea i radi do 2 iza ponoći.

 

4. Kings Cross

Kings Cross je atrakcija u Sidneju koja radi od 0 do 24. Tu se može naći svašta, od striptiz klubova i toples konobarica do prostitutki. Ali King Cross nudi i velik izbor restorana, noćnih klubova…

 

Kings Cross je popularni turistički deo u kojem se uz spomenute atrakcije nalaze i umetnici, izopačeni likovi, kriminalci i boemi koji će posetiocima svakako priuštiti zanimljivo provedeno vreme.

 

5. Četvrt Patpong u Bankoku

 

Mračna i skandalozna, tako opisuju crvenu četvrt Patpong u Bankoku. Ima tu go-go plesačica, transvestita, eksplicitne predstave uključujući i ping-pong show u kojem devojke iz vagine izbacuju ping-pong loptice.

 

Čitavi kvart poznat je po zamkama za turiste i najrazličitijim prevarama pa treba da vodite računa o tome koliko plaćate piće i šta dogovarate.

 

 

 

Patpong odiše erotikom i da biste je doživeli ne treba da ulazite u erotske klubove jer se atmosfera širi i na ulice, i svi imaju jednak tretman, strejt ili gej, muško ili žensko…

Osim industrije seksa, Patpong živi i od odličnih restorana, klubova i barova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here