Fudbaleri Srbije će u ponedeljak dočekati Litvaniju na “Marakani” u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Selektor Litvanije Valdas Urbonas istakao je da “orlove” ne treba gledati samo kroz utakmicu sa Ukrajinom, jer je pre toga naš nacionalni tim imao niz od osam mečeva bez poraza, uključujući susrete sa Nemačkom i Portugalom.

– Gledao sam utakmicu Srbije i Ukrajine, naravno. Srbija je jak, dobar tim, a takve stvari se dešavaju i najboljima. Ne znam zašto gledate Srbiju samo kroz tu utakmicu jer je to tim koji je pre toga bio neporažen na osam mečeva i igrao je nerešeno protiv ekipa kakve su Nemačka i Portugal – kazao je Urbonas.

Duel počinje u 20.45, a “Marakana” će biti prazna zbog ranije izrečene kazne posle meča sa Crnom Gorom u Ligi nacija.

2 COMMENTS

  1. Ubedljiva pobeda pred praznim tribinama pa ovu utakmicu bi i moja baka kao selektor pobedila smesno …ni jedan segment poboljsanja u igri ni u bilo cemu se nije primetio osim da je protivnik cista boranija nikakvog zalaganja za pobosaljnje gol razlike ista ocajna igra i jos ocajniji selektor….idi kuci Krstajicu sa tobom se Srbija nece otici na EP….jadno je to sve…razocaravajuce..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here