Promo
Sergej Ćetković

Jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković se posle pune tri godine vraća pred beogradsku publiku, na koncertu koji će 18. novembra, u 20 časova, održati u Kombank Dvorani.

U okviru obeležavanja velikog jubileja – 20 godina uspešne karijere Sergej priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usled nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije, tokom prethodnog perioda. Ujedno, ovaj koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom „Kofer” koji će objaviti do kraja godine.

– Malo je reći da sam srećan zbog ovog koncerta, jer se uzbuđenje koje osećam može meriti sa onim koje sam imao na svojim prvim nastupima pred beogradskom publikom, davnih godina. U ovom teškom vremenu u kome živimo i nakon predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici. Ono što mogu da obećam jeste veče puno sjajne muzike, novih pesama, ljubavi, emocija, dobre energije i zabave. Potrudiću se da svi koji 18. novembra budu u Kombank dvorani kućama odu nasmejani, vedri i srca ispunjenog pozitivnim emocijama. Znam da, nažalost, neće biti zagrljaja i poljubaca, ali sam siguran da ćemo i bez njih uspeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika zaista neverovatna – rekao je Ćetković povodom svog prvog nastupa u Kombank Dvorani.

Svi posetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži najmanje jedno od navedenog:

Dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana.

  • Negativan PCR test ne stariji od 72 sata.
  • Negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.
  • Dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom.
  • Pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) možete imati na telefonu ili odštampan na papiru i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here