Youtube/GQ Germany
Šeron Stoun

Glumica Šeron Stoun, koja se nedavno oglasila, izjavila je da joj je savetovan seks sa muškim kolegama, van scene, kako bi imala bolju hemiju sa njima na ekranu.

Takođe navodi da su ovakvi zahtevi stigli od rukovodilaca studija.

Glumica koja već 40 godina ima uspešnu karijeru, ističe da je bila prevarena kada je snimala scenu bez donjeg rublja u filmu “Niske strasti” i da nije znala da će njeni intimni delovi biti deo scene u filmu.

– Tu scenu sam pregledala dugo nakon što su mi na snimanju rekli da skinem donji veš i da se zbog svetlosti ništa neće videti u filmu. Odmah sam napustila prostoriju i pozvala advokata – napisala je glumica u knjizi koja će krajem ovog meseca biti dostupna javnosti.

Glumica u knjizi piše i o lažiranim ugovorima, odnosu reditelja prema glumcima, o tome kako je jedan od procucenata s kojim je radila, čije ime nije želela da otkrije, pokušao da je nagovori da ima seksualne odnose sa glumačkim partnerom.

– Producenti bi mi prišli s pitanjem da li ću spavati s mojim glumačkim partnerom govoreći kako će film biti mnogo bolji ako to budem uradila – napominje glumica.

Glumica u knjizi piše i o drugim detaljima iz njene dugogodišnje karijere. O scenama koje je morala da snimi, zlostavljačima, razlikama između plata koje su dobijali glumci i glumice…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here