Youtube/GQ Germany
Šeron Stoun

Glumica Kejli Kuoko ispričala je u emisiji kod Džimija Kimela kako je dobila šamare od starije koleginice Šeron Stoun na snimanju serije “Stjuardesa”.

Šeron Stoun je u seriji glumila majku mladoj glumici.

– Pre nego što smo počeli da snimamo scenu, Šeron je sela pored mene i rekla: “Hej, šta misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?”. Rekla sam: “Šta god želiš da uradiš, ti si Šeron Stoun” – ispričala je Kejli na početku razgovora.

Dodala je da ju je Šeron nekoliko puta žestoko ošamarila tokom snimanja.

– Onda me je udarila! Bilo je tako stvarno. Pre svega, reakcija je bila zaista realna u tom trenutku. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla. Usledio je “rez”. Niko se ne pomera. Niko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni da li smo se nas dve tako dogovorile – istakla je glumica.

Šeron joj se kasnije izvinila i rekla kako je voli i smatra da je šamar bio prikladan za scenu. Kejli je bila u šoku i tražila je da ponove scenu, pa je zato dobila još dva šamara.

– Bilo je suludo, ali to je jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživela na snimanju – zaključila je popularna Peni iz “Štrebera” i naglasila da je posle toga morala da stavlja led na lice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here