Šervud: Evropa otišla zajedno sa Bejlom

0

Geret Bejl
 

"Prodali smo jednog od najboljih igrača na svetu i zamenili smo ga sa sedam fudbalera koji nikada ranije nisu igrala u ovom takmičenju. Kako je neko mogao i da pomisli da možemo da se borimo za titulu ili da završimo sezonu među prve četiri ekipe", kazao je Šervud, prenose britanski mediji.

 

Geret Bejl je prošlog leta, poslednjeg dana prelaznog roka, iz Totenhema prešao u Real Madrid za rekordnih 100 miliona evra. Taj novac je klub sa Vajt Hart Lejna iskoristio da dovede sedam novih fudbalera. Totenhem je sezonu u Premijer ligi završio na šestom mestu sa 69 bodova, odnosno sa tri manje od petoplarisanog Evrertona koji će se takmičiti u Ligi Evrope naredne sezone.

"Ovaj tim će biti bolji sa tih sedam igrača naredne sezone, stekli su iskustvo i napredovaće zbog toga", dodao je Šervud, koji je u decembru 2013. na klupi Totenhema zamenio Andre Viljaš Boaša.

 

Totenhem je u poslednjih 10 godina samo dva puta sezonu završavao među prve četiri ekipe na tabeli. Šervud veruje da su očekivanja na početku sezone bila previsoka.

"Mi smo se za Ligu šampiona kvalifikovali jednom… Završili smo na šestom mestu, na mestu na kojem i treba da budemo. Svi mi težimo tome da budemo među prve četiri ekipe, da osvojimo titulu, ali to se ne dobija sa onim što mi imamo", rekao je Šervud.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here