A. Čukić
Vojislav Šešelj

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj postavio je danas pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću da li zna da “potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kriminalnim radnjama kupuje celi Novi Pazar”.

Šešelj je u danu kada se u parlamentu postavljaju poslanička pitanja rekao da je, između ostalog, ugostiteljsko preduzeće “Lipa” iz Novog Pazara čim je, kako kaže, Ljajić došao na vlast, prodato za 1,2 miliona evra, a u svom sastavu ima na desetine objekata.

– Bačevac, piši – obratio se Šešelj iz klupe poslaniku Ljajićeve Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Muameru Bačevcu.

On je rekao da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović lično odgovoran ako ne zna za sve to što se dešava u Novom Pazaru…

– Što se tiče ovih budalaština od (Vojislava) Šešelja, na njih više nemam nikakav komentar – odgovorio mu je Bačevac u parlamentu.

I ranije je bilo “varnica” između radikala i SDPS, jer je lider SRS rekao da je Rasim Ljajić vođa jednog od najjačih narko kartela, što su u SDPS odbacili, optužili Šešelja, a i ministar Nebojša Stefanović je u parlamentu rekao da MUP nema takva saznanja.

Izvor:
Vestionline,Tanjug

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here