Tanjug

Prema preliminarnim rezultatima, na parlamentarnim izborima koji su danas održani u Srbiji, Srpska radikalna stranka je dobila samo 2,1 odsto glasova.

Vojislav Šešelj, lider radikala je naprasno odlučio da se ne pojavi ispred novinara i pristalica stranke, već je to uradio Miljan Damjanović koji je rekao da ta stranka nije prešla cenzus i za to je okrivio vladajuću Srpsku naprednu stranku.

On je kazao da su “uspeli da spuste ispod cenzusnog praga SRS”.

– To je bio jedini plan predstavnika vlasti, da po svaku cenu SRS izbaci iz parlamenta, jer smo u prethodnom periodu pokazali da smo bili jedina jaka opoziciona stranka naprednjačkom režimu – rekao je Damjanović u sedištu SRS.

Damjanović je najavio da će SRS u narednom periodu boriti kao vanparlamentarna stranka.

Činjenica je da Srpska radikalna stranka doživela krah i izgubila podršku građana Srbije, tako da neće imati predstavnike u srpskom parlamentu.

5 COMMENTS

  1. “..SRS ne ulazi u parlament..”
    – Falim te, Boze !!
    – Posle 30 godina nacional-patriotske demagogije, gomile kojekakvih nebuloza i uvreda, vise necemo gledati a ni slusati ovog udbaskog provokatora. Ni njegove primitivce takodje…

    • Gledaš i gledaćeš “njegove primitivce” – Babića, Martinovića, Djukanovića, mozda Orlića (ne znam odakle je) i njima slične političke prebege iz SRS.

  2. Mora da se poradi na sinovom imidžu, ne može dete od 20 – tak godina da nas uči šta je dobro za nas, skloni metuzaleme iz odbora.,Nemože se Sin uhlebiti u Parlamentu. Neka raste još 4 godine pa ako doživiš neka ide život.

    • Da sad ste svi pametni. Srbe treba da bude sramota za ovaj rezultat. Seselj je najveći srbin ikada i nije zaslužio ovo. Pfuj

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here