Unsplash
Ilustracija

Pravi je mit da je smeđa kosa dosadna. Zapravo, postoji mnogo načina na koje brinete mogu da ožive svoju boju kose i frizuru, bilo pomoću čokoladnih tonova ili karamel ombre nijansi.

Ove sezone, nijansirana kosa je potpuni hit, a u nastavku vam predstavljamo nijanse koje hair stilisti preporučuju za leto 2021.

Ombre pramenovi

I ove godine, hair stilisti se drže ombre načina farbanja kose. Ombre je idealan da osvežite svoju boju, a da ne pređete u plavuše. Isprobajte karamel ili nijasne boje meda i zasijajte ovog leta.

Crveni tonovi

Većina brineta ima problem prilikom farbanja kose, jer “izbijaju” crvenkasti pigmenti. Ali umesto da ih se stidite, prihvatite ih. Izaberite crvenkaste tonove koji će se savršeno uklopiti uz vašu smeđu kosu.

Oštri pramenovi

Trend devedesetih se polako, ali sigurno vraća u hair svet. U pitanju su kontrasni pramenovi koje smo nosile krajem prošlog veka. Isprobajte ih i vi!

Balajaž

Umesto medenoplave boje, dodajte karamel pramenove na svoju smeđu kosu. Balajaž je veoma efektan, lako se održava, a kosi daje dublju dimenziju.

Svetliji prednji deo kose

Pramenovi na prednjem delu kose osvežiće vaš izgled, a nećete morati da farbate celu kosu.

“Peskovita” smeđa

Brinete koje žele da se drže hladnijih tonova čak i leti, neka izaberu peskovite smeđe tonove. U isto vreme, sprečiće i “izbijanje” crvenih i narandžastih nijansi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here