pixabay.com

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite da dirate i druge delove tela. Na primer, u isto vreme možete prstima da se malo poigrate sa bradavicama svoje partnerke.

1. Jezik vam prebrzo radi

Muškarci, budite nežni i radite to polako. Žena neće više uživati ako se ubrzate i previše pritiskate njen polni organ jezikom – upravo suprotno, užitak će biti manji.

Osim toga, ono što jezikom želite da pronađete je njen klitoris, a jednom kada ga nađete, senzualno kružite po njemu. I još jedna stvar, neka oralni seks ne traje predugo, to nije takmičenje u izdržljivosti.

Budimo realni… zbog ove pandemije svima nedostaje seks, bar malo. Nečija apstinencija traje već godinu dana, nečija će možda trajati i sledećih godinu dana.

2. Želite da vam sedne na lice

Žene kažu da im je oralni seks puno draži kada ne sede na muškarčevom licu, već kada opušteno legnu, posebno kad se radi o početku veze. Kasnije, kada se oba partnera opuste jedno uz drugo, tada je pravo vreme za početak eksperimentisanja.

3. Zanemarujete ostale delove tela

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite da dirate i druge delove njenog tijela. Na primer, u isto vreme joj možete prstima dirati bradavice, i one su zaslužne za jači osećaj zadovoljstva kod partnerke.

4. Ne pratite njene pokrete

Zapamtite, kao tokom klasičnog seksa, tako i kod oralnog – žene vole da pomeraju telo kako bi im zadovoljstvo bilo što veće. Obratite pažnju na njene pokrete i sledite ih – oni otkrivaju najbolji put do njenog zadovoljstva.

5. Previše žurite

Ženama treba više vremena da dođu do orgazma nego muškarcima. Prema seksualnoj savetnici dr Lauri Berman, ženama je prosečno potrebno 20 minuta, a muškarcima 7,5.

Zato, budite strpljivi i ne požurujte njen orgazam. Osim jezika i usana, koristite i ruke.

6. Razočarani ste ako ne svrši

Mnogim ženama je potrebna mentalna stimulacija nad vizuelnom ili fizičkom, a muškarci su skloniji da se oslanjaju na taktilne reakcije i seksi vizuelizacije, kaže seks-terapeut Ian Kerner.

Ženi se može dogoditi da joj misli malo odlutaju iz nekog razloga i da to nije njen najbolji dan za seks. Imajte razumevanja i nemojte pokazivati razočaranje ako vaš oralni trud ne urodi vrhuncem, prenosi Men’s Health.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime