Youtube/Mariah Carey
Maraja Keri

Alison Keri (57), starija sestra Maraje Keri, tužila je njihovu majku Patricu (83) zbog seksualnog zlostavljanja koje je navodno preživela u detinjstvu.

Marajina starija sestra, koja je javnosti već poznata kao neko ko je problematičan, objavila je video u kojem je ispričala da ju je majka prisiljavala na seks sa stranicima kada je imala svega deset godina.

No, to nije sve kada su njene optužbe na račun majke u pitanju. Ona tvrdi da ju je primoravalai da ide na sotonističke obrede.

Ispričala je da je je majka na pomenute obrede dovodila usred noći, a onda bi gledala kako zlostavljaju drugu decu, te je i sama bila zlostavljana. Tvrdi da zbog svega sada pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

– Ritual se uvek odvijao negde između 2 i 4 ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i deca. Nije se održavao svaki vikend, nego na određene datume – rekla je Alison.

Ona kaže da su preko glave svi nosili crne kapuljače i da su pričali nekim drugim jezikom, za koji ona smatra da je latinski.

– Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski. – tvrdi Marajina sestra.

Alison je takođe ispričala i da je gledala kako ubadaju ljude, te da je sve to bilo jako traumatično za nju.

Podsetimo, Maraja i njena najstarija sestra ne pričaju već tri decenije, a cela porodica Keri ljuta je na Alison, jer se nekada bavila i prostitucijom kako bi zaradila novac.

Upravo iz tog razloga mnogi smatraju da je Alison odlučila da progovori o ovoj temi, kako bi uspela da izvuče novčanu korist od svoje porodice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here