instagram/severina
Severina

Hrvatska pevačica Severina već skoro 30 godina pljuje po Srbiji i Srbima, a mi joj preko svega toga prelazimo, i još joj punimo džepove milionima! Ona se obogatila u Srbiji, iako od početka karijere nije propuštala nijednu priliku da ponizi naš narod.

Prošle nedelje je poručila da su Srbi izvršili genocid u Srebrenici i da za to treba da budu osuđeni, a sa antisrpskom propagandom počela je još davne 1993. godine.

Ona je tada pevala na skupovima Tuđmanove HDZ, a kasnije se pravdala da je bila naterana.

– Ja sam imala 21 godinu i nisam imala pravo da kažem “ne” – pokušavala je kasnije da se opere Severina.

Svim srcem je bila uz Franju Tuđmana, nosila je majice sa njegovim likom, a javno je podržavala Albance s Kosova u borbi protiv, kako je govorila, srpske okupacije.

Kada je 1999. godine snimila album “Ja samo pjevam”, na njemu se našla i pesma “Dodirni mi kolena” grupe “Zana”. Hrvatska pevačica je tada sve šokirala objašnjenjem zašto se opredelila baš za tu numeru.

– To nije pesma beogradske grupe “Zana”, nego albanske autorke Zane Nimani. Snimila sam je u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije – rekla je tada Severina.

Nema srama

Svi ovi antisrpski ispadi su se brzo zaboravili, pa je Vučkovićeva izgradila veliku karijeru u Srbiji, punila je koncertne hale i gradske trgove, a uzimala je ogromne honorare na velikim manifestacijama širom naše zemlje.

U isto vreme, planirala je 2009. godine da zapeva na proslavi 14. godišnjice “Oluje” u Kninu!

Koncert je bio zakazan, Seve je bila spremna da slavi zločin nad Srbima, ali tamošnje vlasti su joj otkazale nastup jer, kako su naveli, “sedi na dve stolice”. Htela je, naime, tog avgusta da peva na proslavi “Oluje”, a samo tri meseca kasnije da pravi koncert u Beogradu!?!

– Jadranka Kosor me je pozvala da pevam u Kninu za “Oluju”. Po gradu su već imali plakate, a onda je iz državnog vrha došlo obaveštenje da je koncert otkazan. Kada su ljudi pitali zašto je otkazan, Vlada je odgovorila “zato što Severina ima koncert u Beogradu za tri meseca”… Vidite kako neko može lako da vam otkaže koncert samo zato što je na vlasti. Osetila sam se potpuno nemoćno – kukala je tada Severina.

Udarila i na patrijarha

Pevačica je izjavila i da želi da glumi Dunju, ženu Ante Gotovine, u filmu koji hrvatskog zločinca predstavlja kao heroja. Istovremeno, srpskog generala Ratka Mladića uporedila je sa Hitlerom!?! Da njenom sramnom ponašanju nema kraja, pokazala je i nedavno kada je uznemiravala srpskog partrijarha Porfirija jer je on navodno prijatelj sa njenim bivšim verenikom Milanom Popovićem.

“Pope, pope, družiš se sa krimosima”, pisala je Seve patrijarhu.

Nakon što je javnost saznala da ga je proganjala i zahtevala izvinjenje, Seve je izjavila: “Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu!”

Nakon Severininog ispada kada je sve Srbe optužila za genocid, Srbija je konačno progledala! Šta je sve radila protiv Srbije.

1993. pevala za HDZ, a mediji su pisali i da je nosila majicu sa likom Franje Tuđmana
1999. snimila pesmu “u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije”
2006. godine se nudila da glumi u filmu koji hrvatskog zločinca Ante Gotovinu predstavlja kao heroja
2009. htela da peva na proslavi zločinačke akcije “Oluja” u Kninu
2021. (mart) srpskog generala Ratka Mladića nazvala Hitlerom
2021. (septembar) vređala patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija
2021. (oktobar) optužila Srbe da su genocidan narod

2 KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime