Severinina tužba neosnovana: Dokazano da Milan nije otimao sina

0

Neprestana borba: Odbačene Severinine optužbe da je Milan hteo da otme sina
 

Kako “Blic“ saznaje, Tužilaštvo u Vršcu je odbacilo prijavu kao neosnovanu. Time je pravno dokazano da Milan Popović nije falsifikovao srpski pasoš za sina Aleksandra, koji je u tom trenutku imao i hrvatska dokumenta. Međutim, ovim je potvrđeno i da su optužbe koje su se pojavljivale u medijima prošle godine da je biznismen hteo da otme pevačici sina potpuno neosnovane.

– Milan zbog prijave sedam meseci nije mogao da izvede sina iz Hrvatske, što je biznismenu pravilo velike probleme – tvrdi izvor “Blica” i dodaje:

– Milan odbijanjem ove prijave stiče pravo na odštetu za sve troškove boravka u Hrvatskoj za vreme koje je provodio sa detetom, a tokom koga zbog procesa nije mogao s njim da napusti zemlju. Ti troškovi bi mogli da dostignu sumu od 25.000 evra – rekao je izvor „Blica“.

Milan već neko vreme sa sinom bez ograničenja prelazi granicu Hrvatske, ali i dalje ne odustaje od borbe da s Aleksandrom provodi više vremena. Podsetimo, po poslednjoj odluci suda biznismen sa sinom može da provede dva vikenda i dve srede mesečno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here