Ševroletov Kamaro kupe

0

Evo pregleda kako bi naredni model mogao da izgleda i šta bi sve mogao novo da donese.

 

Ševrolet Kamaro 2013
 

Dizajn:

Sam izgled je inspirisan model C7 Korvete. Takođe se vidi uticaj Majkl MekGi-jevog koncepta koji se pojavio ranije ove godine, kao njegov vid kako bi Kamaro treba da izgleda.

 

Prednji deo je prihvatio poslednje Ševroletove promene u dizajnu, dok je rešetka podeljena u dva dela i ostavlja odličan utisak na prvi pogled. Nova prednja svetla se nastavljaju na dugačku haubu i branike koji liče na C7 model. Iste linije se pružaju i preko vrata do kraja karoserije.


Enterijer:

Dizajn enterijera je uvek bio solidan kod ovih modela, ali je uvek bilo mesta za poboljšanja. Preglednost je nešto na šta su se korisnici posebno žalili. Sve ovo su pokušali da isprave, a ishod možete da vidite na slikama.

 

Pogon:

Nova generacija motora će verovatno biti slična kao kod konkurencije, 3.6 motor sa 6, ili 8 cilindara, a očekuje se i 2.0 turbo opcija sa 4 cilindra. Povezan na njih će verovatno biti sedmostepeni ručni menjač i osmostepeni automatik, sa pogonom na zadnje točkove.

 

Ne očekujte da će se vratiti zver iz modela Z/28 7.0, već varijante tvin turbo motora LT1 6.2 V8, sličan onome koji je u C7.

 

Platforma i upravljanje:

Zbogom Zeta, dobrodošla Alfa. Platforma Holden Komodore, pete generacije odlazi u penziju. Zameniće je platforma koja se koristi u Kadilak ATS modelu i ostalim novim GM vozilima. Očekuju se poboljšanja u težini, performansama i potrošnji.

 

Očekuje se da će se kupe i kabriolet verzija pojaviti krajem 2015. godine ili početkom 2016. Do tada, pogledajte jedan od mogućih izgleda ovog automobila, koji svi željno očekujemo.

 

Jedan od mogućih izgleda Ševroleta Kamara kupe-a
 

 

Konkurencija:

Jedino ako ste živeli ispod kamena, ne znate ko je konkurencija ovom automobilu. Legendarni obračun koji je počeo 1967. godine, kao odgovor Ševroleta na Mustang, ne prestaje ni danas. Tu je i Dodž Čelendžer koji je upravo dobio kozmetičke izmene i izgleda bolje nego ikada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here