Mediji u Engleskoj imaju hit-priču: Trener engleskog prvaka Španac Đozep Gvardiola odobrio pulenima da daju duši na volju posle ubedljivih 6:1 protiv Aston Vile na njenom stadionu u minulom kolu Premijer lige. 

Posle utakmice u kojoj je Serhio Aguero s tri gola postao najefikasniji stranac u istoriji Premijer lige (177 golova) i igrač s najviše het-tri dostignuća (12) argentinski as se sa saigračima uputio u jedan ekskluzivni spa-centar u Knutsfordu, 23 km jugozapadno od Mančestera. Budući da zbog obaveza u engleskom prvenstvu za čuveni Boksing dej oko katoličkog Božića i zatim za Novu godinu nisu imali vremena za predah i proslave, neko im je uz saglasnost kluba organizovao druženje s 22 modela koje su zvezde Instargama. Došle su iz Milana.

Da su bile na zabavi, dokazale su, a kako drugačije, nego prilozima za Instagram iz spa-centra. Iako se u njima ne vide igrači dvostrukog uzastopnog engleskog prvaka, tabloidi bespogovrno tvrde da su oni bili tamo.

– Siguran sam da će se njihove lepše polovine iznenaditi kada vide da nisu pozvane na taj parti – rekao je neimenovani izvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here