Vesti
Pregršt nagrada: Igrači sa peharima

Za Orlove iz Sidneja (FC Eagles Sydney) ova godina bila je najuspešnija u istoriji kluba.

Uz dve titule premijera (prvi i drugi tim), te ulaska sve tri seniorske ekipe u razigravanje, minula godina svakako je bila rekordna i razloga za slavlje ima na pretek.

Susret starih prijatelja

Tako su se nedavno na Crkvenom imanju u Rosmoru okupili članovi i simpatizeri ovog srpskog fudbalskog kluba i organizovali “veče trofeja”, odnosno dodelu godišnjih priznanja. Velika poseta od oko 150 gostiju dovoljno govori o poštovanju koje Orlovi uživaju u zajednici, a svojim prisustvom događaj su uveličali mnogi prijatelji kluba, među kojima i sadašnji i bivši igrači Belih orlova iz Boniriga – Brejdi Smit, Stevan Savičič i Nikola Krljar.
Uz bogat muzički program i veliki izbor “ića i pića“, vredni domaćini su se postarali da prijatna atmosefra bude začinjena i prigodnim programom, tokom kojeg su podeljeni svi zvanični trofeji dobijeni od Fudbalskog saveza Južnih distrikta.

Mićko Mihailović sa unucima

Nagrada je bilo pregršt, jer su u minuloj sezoni Orlovi zabeležili uspehe kakvi retko kojem klubu pođu od ruke. Pored titula ligaškog prvaka prvog i rezervnog seniorskog tima, i ekipa igrača preko 35 godina (O35) završila je četvrta, a kroz razigravanje došla čak do velikog finala.

Tri glavne titule u 2020.
Medalje za najbolje

Klub je takođe dodelio priznanja najboljim pojedincima iz sva tri seniorska tima. Pošto je klub osvojio ligu u dve konkurencije, napravljen je pravi mali presedan pa je ”Zlatni orao”, nagrada najboljem individualcu prvi put dodeljena dvojici – Miloradu Čubrilu iz prvog tima i članu rezervi Luki Ardaliću.

Njihova imena urezana su na veliki klupski pehar da ostanu kao svojevrsno svedočanstvo izuzetno uspešne godine.

Pehari

Nagrade u 2020. godini

– Nagrada za najbolji klub Premijer lige Južnih distrikta
PRVI TIM:
– Pobednik ligaškog dela prvenstva
– Učesnik Grand finala
– Najbolji napadački tim Premijer lige
– Najbolji strelac Premijer lige: Milenko Divljanović
– Najbolji golman Premijer lige: Duško Lavrnja
DRUGI TIM:
– Pobednik ligaškog dela prvenstva
– Učesnik polufinala plej-ofa
VETERANI:
– Učesnici Grand finala
– MVP lige preko 35: Dražen Kužet

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here