Blažo, sin Mila Đukanovića, staje na ludi kamen 21. septembra. Crnogorski mediji pišu da će luksuzna svadba biti održana u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. To je gotovo sve što se zna o svadbi veka (ili bar decenije), kako je pojedini najavljuju u Crnoj Gori.

O detaljima svadbenog veselja malo se zna. Tamošni mediji pišu da mlađi Đukanović navodno namerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adritic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa, bliskog prijatelja šefa države i partije.

Nije poznato ko će od muzičkih zvezda uveseljavati zvanice. Ipak, očekuju se ljudi iz političkog vrha države, biznismeni, javne ličnosti….

Ipak, najveća misterija je ko je mlada. U medijima se ne može pronači nijedna njena fotografija, čak ni ime, a jedini podatak koji postoji jeste da je podmladak familije Đukanović u „dugodišnjoj stabilnoj vezi“.

Generalno, sam Blažo izbegava medije, pa ni njegovih fotografija nema mnogo, tek poneka sa roditeljima ili sa proslave pobede njegovog oca sa nekog od mnogobrojnih izbora prethodnih godina.

Kako se drži „ispod medijskog radara“, ni njegov ljubavni život nije poznat, mada su pre tri godine regionalni mediji brujali o njegvom druženju sa srpskom pevačicom Milicom Pavlović.

Mediji su tada objavili da se „pevačica i biznismen nisu razdvajali čitavo veče dok su đuskali uz hitove njenih koleginica“, ali se ni jedno ni drugo nisu oglašavali na tu temu.

2 KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime